EHC flyr inn for airshow

  10.07.2018

REPRESENTANTER fra Electronics Hardware Corporation vil være i Storbritannia denne måneden for å vise sine komponenter til luftfartskunder på den prestisjetunge Farnborough International Air Show.

EHC har planlagt sitt besøk - deres eneste til Storbritannia i år - som en del av et helårsprogram for messer i Canada og Las Vegas. Farnborough Show går fra 16-22 juli.

På den siste datoen i 2016 var Farnborough International Air Show den største bransjegiven på luftfartskalenderen.

Det gir en stor mulighet til å vise nye fly, og i år kan delegatene se 14 fly, inkludert BAE Jetstream 31, Beechcraft King Air 350i, Boeing 727-2S27, Embraer KC-390, og Scottish Aviation Bulldog - et utvalg av kommersielle, utøvende, forsvar og roterende fly.

Handelsbegivenheten går sammen med en offentlig begivenhet, inkludert flygende skjermer, utstillinger og en rekke familievennlige arrangementer.

I år kan handelsdelegater nettverk og lytte til innledende taler på luftfartsindustrien - fra fremtiden for engineering, nettverkssikkerhet, utfordringene i Brexit, og hensynet til romferie.

EHC vil bli med over 1500 utstillere spredt over en rekke arenaer, og vil vise frem sine militære klassekontrollknapper fra deres EHC MS Series og EHC NAS Handle Control-serien.

Kontrollene gir utmerket mekanisk levetid, og er egnet for bruk i flyapplikasjoner, samt en rekke andre applikasjoner, takket være deres høye holdbarhet. EHC produserer en komplett linje med belyste, militære og MS Series knapper.

Som andre produktserier levert av Nexus, er de tilgjengelige i spesialtilpassede løsninger, som passer til spesifikke krav, og kan bestilles i forskjellige størrelser.

EHC produserer for øyeblikket det største utvalget av kontrollknapper som er tilgjengelige over hele verden, og servicerer ikke bare militær- og luftfartsindustrien, men markeder som medisinsk, lyd, kringkasting, mat, landbruk, plen og hage og industri.

Storbritannia og europeiske komponentkjøpere som ikke finner veien til Farnborough i år, kan diskutere alle sine krav med Nexus, som har erfaring og kompetanse til å jobbe fra tegnebrettet og videre for å sikre at komponentene passer perfekt til bruk og miljø.

EHC-produkter levert av Nexus finner du her - http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/EHC - og full kataloger kan lastes ned.

Kom i kontakt nå, og finn ut hvordan deres utvalg av komponenter kan passe dine behov.

Bilde av Aman Bhargava på Unsplash